Monday, July 4

What a busy week -..-'

Hello blogger,lama aku tak update blog ni kau kan sebulan sekali belum tentu aku dapat update kau sabar je la,pack kot jadual aku sekarang dulu lain la menggagur banyak masa sekarang nak spend time dengan capital S pun jarang ada peluang *aku rindu dia la :'( dapat spend time hari sabtu and ahad semalam tak puas la --' haish nak buat macam mana korban sikit untuk masa depan yang lebih terang,al maklum la capital S mintak wang hantaran 20k kan capital S?*gila betul.

Anyway

Minggu lepas aku dah start kolej,hari pendaftaran yang agak lancau sebab haritu nak kena redah hujan,tunggu giliran,bayar itu ini and then settle kolej dalam pukul 3 err --' .2nd day pulak hari orentasi,kena pakai pakaian sukan sumpah aku xminat tapi time tu jugak la aku kenal member baru dari KPTM,datang awal tapi kitorang lepak gerai dekat depan kolej minum kejap*pelajar contoh kot :) bla bla bla dengar ceramah sampai pukul 6 lebih lepas tu berambus dari kampus.Begitulah seterusnya dan seterusnya,aku malas nak update panjang panjang takde mood nak tulis panjang pun hehe :)

capital S sabar la you bukan i suka suka tak nak meet you lama tapi i belajar untuk masa depan yang lebih bagus kan,dont worry i pun rindukan you macam you rindukan i jugak :') yesterday,i had so much fun with you my dear capital S

Monday, June 27

Amboi mulut --'

Sebelum aku mulakan sesi memaki orang aku nak warning awal-awal ayat yang aku bakal guna ni totally untuk tontonan umum dan yang ada otak boleh berfikir secara waras.Aku tadi dekat kolej boleh pulak dapat panggilan urgent and suprised at the same time,beruntung budak ni mesti korang fikir macam tu kan?Cibai la! --' ,benda yang lepas jugak jadi isu.Aku penat tau tak asyik repeat benda yang sama je,yang dah lepas tu lepas la tak perlu nak stalk aku bagai kau dulu cakap dengan aku macam mana?

Apa yang kau tulis blog?tett tak payah bagitau aku,aku dah tau.Wey lahabau,cermin dulu muka sebelum nak jijik orang bagai ni kalau setakat nak add orang just nak stalk,ambik link fb awek aku nak post dekat status fb kau tak perlu la kot kalau berani asal kau xadd aku then sound aku je?asal kau takot?kalau setakat post dekat status 4 orang je yang backup buang masa --' kau panggil dia boyan,kau panggil dia minah rempit? dia minah rempit ke,boyan ke or budak setahun jagung ke kau kesah apa?Wey aku nak tanye dorang tu bukan manusia ke?hina sangat ke rempit dekat mata kau?dorang takde perasaan? dengar sini,kau duduk dekat mana2 dalam dunia ni pun kalau mulut kau macam gampang dengan perangai yang entah pape2 plus takde rasa hormat dekat orang sekeliling kau memang xselamat la hidup kau --'

Kau sound2 dia budak mentah baru nak ambik pmr bagai sebab apa kau rasa diri dah cukup besar ke?sebab dah lepas spm?result spm gempak daripada aku and orang lain ke?umur dah besar perangai macam kanak-kanak baru masuk tadika tak payah la kot nak market diri awak tu dah besar sangat,tak tau lagi dunia sebenar lagi mencabar tak kuat kena baham dengan perangai kau sekarang.Haritu dah kena insiden yang agak malang ingatkan dah serik,reti hormat orang huh tak jugak makin menjadi perangai kau.Ergh entah la kita tengok la kau boleh hidup sampai bila dengan perangai kau macam membabi sampai la sekarang --'

Dulu kau serang aku dekat kedai pakcik time aku hang dengan awek aku,publikan and etc. akibatnya aku bergaduh dengan awek aku sampai satu tahap nak break,kau xtau?memang la kau fikir backup member kau je cerita sebenarnya alik2 terus nak serang aku?congratz la bertindak tanpa fikir panjang,sumpah pendek gila masa kau berfikirkan?owh lupa pulak budak pandai kan apa barang fikir panjang,tak market la kan ^^ sumpah aku berdendam sampai sekarang.Ada kau minta maaf?dekat aku or awek aku ke?aku diiiiaaamm je..tapi sekarang kau dah sound awek aku,kau ingat aku nak diam la.Tak cukup aku sorang ke?kau nak tau kenapa dia tulis blog you kenapa?sebab dia tanak kau tulis pasal aku dah sebab hormat la hubungan orang.Dulu kau cakap aku 3 bulan je mamat ni boleh dipercayai?lepas tu aku curang2? haha kitorang almost 7 bulan tapi boleh je kitorang go on,boleh je percaya antara satu sama lain,boleh je dia dengar cakap aku and aku dengar je apa yang dia larang.Kau ada dengar ke?lagi kau maki dekat blog,malukan aku dekat blog wow thank you sampai sekarang aku tak boleh terima apa kau buat tapi pernah aku ungkit dekat mana2?antara member2 kau je kan,ada aku malukan kau dekat fb?panggil kau jijik semua?takde kan --'

Sudah2 la dengan perangai macam tu cik atira lyani sebab mulot macam macam boleh berlaku,jangan ingat aku diam selama ni aku tak berani ^^ sebelum aku pulak naik gila baik la kau diam ye thank you ^^ by the way minta maaf kepada asma sebab dia pun turut terbabit sekali.sorry again