Monday, July 4

What a busy week -..-'

Hello blogger,lama aku tak update blog ni kau kan sebulan sekali belum tentu aku dapat update kau sabar je la,pack kot jadual aku sekarang dulu lain la menggagur banyak masa sekarang nak spend time dengan capital S pun jarang ada peluang *aku rindu dia la :'( dapat spend time hari sabtu and ahad semalam tak puas la --' haish nak buat macam mana korban sikit untuk masa depan yang lebih terang,al maklum la capital S mintak wang hantaran 20k kan capital S?*gila betul.

Anyway

Minggu lepas aku dah start kolej,hari pendaftaran yang agak lancau sebab haritu nak kena redah hujan,tunggu giliran,bayar itu ini and then settle kolej dalam pukul 3 err --' .2nd day pulak hari orentasi,kena pakai pakaian sukan sumpah aku xminat tapi time tu jugak la aku kenal member baru dari KPTM,datang awal tapi kitorang lepak gerai dekat depan kolej minum kejap*pelajar contoh kot :) bla bla bla dengar ceramah sampai pukul 6 lebih lepas tu berambus dari kampus.Begitulah seterusnya dan seterusnya,aku malas nak update panjang panjang takde mood nak tulis panjang pun hehe :)

capital S sabar la you bukan i suka suka tak nak meet you lama tapi i belajar untuk masa depan yang lebih bagus kan,dont worry i pun rindukan you macam you rindukan i jugak :') yesterday,i had so much fun with you my dear capital S

No comments:

Post a Comment